2014. január 17., péntek

Saját gyártású.....

Nagy lendülettel és örömmel készítettem ezt a kollekciót a nagyiknak. Bár Albertnek még nem készült sok, de mindennek eljön a maga ideje. 



Bordóban övvel és anélkül.


Itt a mintás felső az eredeti ruha tartozéka.








 Kabátban.







11 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: this grandma has a lot of fabulous clothes. She is very stylish. I like the burgundy and green. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Szia! A nagyi ruhatára egyszerűen fantasztikus!! Imádom a munkáidat!! Nem is tudnék hirtelen választani :)
    Képzeld, az én nagyim is kötött magának végre egy kardigánt, hamarosan megmutatom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, már alig várom, hogy meglássam. Biztosan nagyon szép lett, neki is szép ruhái vannak amiket láttam nekem nagyon tetszenek.

      Törlés
  3. Szia! Nagyon szuper ruhákat készítettél, le a kalappal! :) Nekem a zöld ruha a kedvencem, ahol kalappal viseli a nagyi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a zöld szín nagyon kellemes olyan kicsit hamvas, nem hivalkodó. Volt egy időszak amikor gyártottam jó pár kalapot és abból szinte mindenhez találok megfelelőt.

      Törlés
  4. Hola, los abrigos son hermosos, que bien tejes.

    VálaszTörlés
  5. Még jó, hogy az én nagyim jelenleg bedobozolva nyaral, biztosan nem hagyna nyugtot, amíg ő is nem kap hasonló mennyiségű ruhákat, a férjről nem is beszélve! Gratulálok a sok szép holmihoz!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy ismerlek nagyon hamar behozod a "lemaradást" amint lesz rá alkalmad, és gyönyörű ruhákat készítesz neki, mint a többi babádnak szoktál hiszen TE voltál nekem a kedvcsinálóm. Tőled tanultam ruhákat varrni, melyet most is köszönök.

      Törlés
  6. Hú, de ügyes vagy, nagyon szép ruhák! Nekem a bordó a kedvencem, gyönyörű!! És a kabátok is elegánsak! Látszik nagyin, hogy élvezettel viseli őket! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon szimpatikus a bordó összeállítás, már mikor megkaptam őket azonnal beindult a fantáziám egy kicsit ünnepélyes hangulatú ruhára. Talán sikerült kivitelezni annak ellenére, hogy kötött.

      Törlés