2014. március 11., kedd

Találkozás - csodás hétvége....


Szerelmesek a szabadba töltött kellemes nap után a szálloda szolgáltatását igénybe véve Szabrina egy kellemes masszázzsal kényezteti magát.  Máté a halban várakozással tölti az időt, hogy a vacsora asztalhoz kísérhesse kedvesét.
Már is indulhatnak vacsorázni, remek estének néznek elébe.


 - Drága Máté nagyon jól érzem magam és finomak az ételek.
-  Igazán boldoggá teszel, én is kiválóan érzem magam.

 Gusztusos és finom  desszertet kaptak.


Vacsora  elfogyasztása után, elfoglalják a szobájukat.


- Szerelmem jeléül szeretném ezt a rózsát átadni.
- Nagyon kedves tőled, mindig meglepsz valami különleges figyelmességgel.

- Köszönöm. Mindent megteszek azért, hogy sokat tudjunk együtt lenni, ezért minél hamarabb szeretnék a közeledbe költözni, de sajnos még nem találtam megfelelő munkahelyet, ezért ez még várat magára.


 - Imádlak!
 - Szabrina annyira szeretlek, és úgy érzem veled szeretném leélni az életem.
- Én is szeretlek..... és ..... azt szeretném ha ez az éjszaka soha sem érne véget!
Szabrina elgondolkodott, milyen szép is lenne Mátéval élni a mindennapok megpróbáltatását. Reméli semmi sem akadályozza ezt meg, és a szüleinek is tetszeni fog ez a remek kis fickó. 

12 megjegyzés:

 1. *.* jaj, nagyon édesek!!!! Gratulálok a szuper képekhez!!

  VálaszTörlés
 2. Istenem, de gyönyörű szép!!! Minden. A csipkés ágy zseniális!!! A kandalló is szuper, és Szabrina hálóingje is tökéletes! Az egész nagyon kellemes, sok ilyet még!!! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jól szórakoztattam magam, míg elkészítettem, illetve keresgéltem a hozzávalókat. Az is örömet okoz, hogy megmutathatom nektek és elnyeri a tetszéseteket az alkotásom.

   Törlés
 3. Hola, la habitacion parece real. Yo tengo el mismo novio de cabello oscuro, ¿sabes que modelo es? Gracias. Disfrute mucho este post.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nem tudom, használtan vettem. Lehetséges, hogy az olvasók között lesz aki felismeri és majd megírja.

   Törlés
  2. Szia!

   Nézd, találtam egy hasonlót, Ő az?
   http://www.manbehindthedoll.com/images/pegasusbox.jpg
   A herceg a Barbie ás a bűvös pegazus meséből :)

   Törlés
  3. Igen Ő az, köszönöm szépen, hogy megmutattad.

   Törlés
 4. Nagyon szép a szállodai szoba, imádom a csipkét! Romantikában sincs hiány :) Nagyon tuti lett Máté és Szabrina hétvégéje! Alig várom a fiatalok történetének folytatását!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen elég romantikus lelkű vagyok magam is talán azért keletkezett ilyennek a történet, és örömömre szolgál, hogy tetszik.

   Törlés
 5. Nagyon tetszik minden most is, nagyon szépen szerelted fel a helyiségeket! A kedvencem a kandalló továbbgondolt kivitelezése!!! Az ételek is saját készítésűek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen a csirkecombos tányéron minden, a torta is, de a mellette levő gyümölcsök azok nem, ott csak a tányérokat vettem ki egy szemfestékes készletből.
   A kandalló tényleg kicsit tovább fejlődött, a lángoknál üvegfestékkel készítettem az előlapot és így a lángok más hatást keltenek: A Máté pulcsija ismét egy zokni pulcsi, és most először kapott zoknit, mert zavart,hogy mindig kint van a bokája. A bonbonos dobozzal is jól el voltam mire elkészült.

   Törlés