2018. október 1., hétfő

Dumbledore átalakulása

Sokáig gondolkodtam, hogy megvegyem vagy sem, de ma már jó döntésnek tartom. Az első pillanattól kezdve más szerepet szántam neki, de az eredeti szakáll valahogy nem illett az elgondolásomhoz. Döntöttem és megrendeltem, még aznap megesett vele, hogy borbélyhoz kellett mennie szakáll ügyben.  Persze ha már ezen túlesett akkor kellett egy megfelelő ruházat is. 




Még egy közös fotó!









Átalakulás után!


















13 megjegyzés:

  1. Szuper lett!! Pont ezen gondolkodtam én is, hogy ha vennék ilyen babát, akkor át kéne alakítani a szakállát, de nem voltam benne biztos, hogy mennyire lehet vágni belőle, de látom most már, hogy nem lehetetlen! :-) Ezek szerint tömör gumi vagy műanyag... A vágási él is fehér, vagy be kell festeni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remek pasi vált belőle szerintem. A vágási felületet nem kellett festeni sem, csak egy ollóval nyírás és kicsi körömreszelős kezelés után tökéletes. Így már a feje is körbe forgatható, mert nem gátolja a szakálla.

      Törlés
  2. Engem is ez a nagy műanyag szakáll bizonytalanított el, hogy megvegyem-e. De tényleg jó, hogy meg lehet kurtítani. Sokkal jobb így!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony én sem azonnal vállaltam be de úgy voltam vele lesz ami lesz, vagy sikerül vagy nem. Egészen jól lehetett vágni egy nagyobb olló kell csak hozzá.

      Törlés
  3. Super! Teraz wygląda męsko i jest bardzo przystojny!

    VálaszTörlés
  4. Én azt neztem a szakalán hogy levehetö vagy lepattinthato e. Mert ha igen akkor be tudom hajazni utána.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem ez teljesen fix. Lehet komolyabb feszegetés után lejön, de én arra nem vállalkoztam.

      Törlés
  5. Jó kis muksó lett az öreg Dumbledore :) Igazi mugli. Ki hutte volna, hogy így át tud alakulni :) Szuper lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Te is így látod. Szeretem a kicsit korosabb arcú babákat

      Törlés
  6. You should participate in a contest for top-of-the-line blogs on the web. I'll advocate this website! gsn casino slots

    VálaszTörlés