2013. november 29., péntek

Találkozás 6. Bál

Végre eljött a nagy nap. Szabrina annyira izgatott a találkozás miatt, de az is foglalkoztatja, hogy egy ilyen bálon miként érzi majd magát, hiszen még sohasem volt hasonló rendezvényen. Barátnője szava sokat számít és nagyon pozitív  véleménye volt a ruháról amit választott,    de vajon Máténak is elnyeri a tetszését. 













 Nagyon kimelegedtek a táncolásban és kiosontak a teraszra egy jó kis beszélgetésre. Máté előállt azzal az ötlettel, hogy menjenek el  hétvégére wellness szállodába, hogy több időt tölthessenek együtt.






Szabrina annak ellenére, hogy minden vágya ez lenne és a szíve rettenetesen dobogott mégis nemet mondott.

Még visszamentek és elkészült a zárókép róluk is.
Odakint már világos volt és fáradtan indultak hazafelé a kicsit csípős hidegben, de még mindig élvezték egymás társaságát, szinte fáj az elválás. Megbeszélték, hogy nagyon jól érezték magukat a bálban.



 Mókás dolog történt Máténak szó szoros értelmében elfújta a szél a kalapját.

Annyira elfáradtak, hogy inkább taxiba szállnak és úgy folytatják az utat. Szabrina nagyon reménykedik, hogy lesz folytatása ennek a történetnek.


8 megjegyzés:

  1. Szia! Egyszerűen csodás képeid vannak, amikor vonulnak haza az utcán, hát azokkal betelni sem tudok! :)
    A baba- és ruhagyűjteményed is mesés! A babák egy részén fejcserét végeztél? Vagy többnek ez az eredeti teste?
    Nagyon szépen összeválogatott szerzemények!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Mit mondjak nem kevesen nézegetnek mikor készülnek a képek, de nem zavar. Képzeld annyira fújt a szél, hogy mindig felborultak, de ami még aranyosabb a szél elfújta a kalapot és egy pasi hozta vissza az utcáról. Olyan hagyományos régies történet volt, mint régen a férfiak szaladtak a kalapjuk után. Nem cseréltem senkinek sem fejet még, mindenki úgy van ahogy gyártották. Igyekszem mindenkinek párt találni, ezért sikerült a bált összehozni.

      Törlés
  2. Szia! Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon jó képeket készítettél! És Szabrina ruhája! Nagyon szép! Én meg éppen náthásan fekszek itthon és nem tudok Sindy esküvői előkészületeivel sem foglalkozni, nemhogy kint a hidegben fotózni...:( Pedig nagyon inspirálnak a képeid, legszívesebben kreatívkodnék a babáimmal, már nagyon várom, hogy végre jobban legyek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobbulást kívánok, hogy mihamarabb elkészüljön Sindy esküvői bejegyzése, a kinti fotózással óvatosan kell bánni a teljes gyógyulásig.

      Törlés
  3. Hola, qué bonita historia, tienes mucha ropa y muñecos, felicidades. Hasta pronto.

    VálaszTörlés
  4. Hello from Spain: I really like the photos on the outside. Great dance. Fabulous couples and great outfits. - We keep in touch

    VálaszTörlés
  5. Annyira jók lettek a képek!!! és a ruhák! Már csak 13 nap, és végre én is csinálhatom, amit szeretnék, ó alig várom. Ilyenkor (elnézést mindenkitől) komolyan utálom a karácsonyt, mert persze az utolsó pillanatban jut eszébe mindenkinek, mit szeretne, hogy nézzen ki, én meg köthetek, mint egy eszement, aztán csodálkozom, hogy a kezem beadja az unalmast... persze úgy szép az élet, ha zajlik, és ennek a mellékesnek köszönhetem, hogy új taggal bővül a család :D Szívesen mentem volna hozzád bálozni, jó lenne egy kis lazítás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen látott vendég lennét a bálba!! Remélem hamar eljön a lazítás és akkor az új taggal bővített családdal tudsz majd foglalkozni.

      Törlés