2013. december 16., hétfő

Találkozás 9. Távol egymástól

Máté elég szomorúan üldögél. Fogalma sincs arról, hogy mitévő legyen. Korábban volt egy lány aki csúnyán elbánt vele, nagyon összetörte a szívét, ezért most óvatosabban veszi az akadályokat. Ez a lány csak kihasználta és az ágyába bújt és eljátszotta, mennyire szereti. Sajnos mikor ráébredt arra, hogy Máté nem futó kalandra vágyik, hanem fülig szerelmes, szó nélkül faképnél hagyta. Máté megkeresésére közölte hidegen, hogy Ő még nem szeretne tartós kapcsolatot és ezért lelépett. Nos ez az amit még  egyszer nem  szeretne  átélni.

Ekkor még álmaiban sem mert  arra gondolni,  hogy azon az utazáson egy ilyen gyönyörű lány elvarázsolja. Azóta nem tud másra gondolni csak Szabrinára. Korábbi csalódásáról még nem tud beszélni, talán nem is lenne szerencsés.
 Ezt a szál rózsát szeretné Szabrinának átadni, de  még nem tudja mikor láthatja, hiszen elég messze laknak egymástól. 
 A rózsát vízbe tete és lazításként zenél egy keveset, talán attól jobb lesz a hangulata.

A gondot az okozza, hogy itt a Karácsony és nem tudja mi tévő legyen, nem szeretne tolakodni. Igazából ez egy családi ünnep, még nem tudja, hogy eljött-e az ideje az együtt ünneplésnek. Talán a szilveszter az már egy jó bulizós nap,  majd akkor elviszi valahova. 

Hazafelé beugrott egy cukrászdába és vásárolt egy mézeskalács házikót a biztonság kedvéért, ha mégis úgy alakulna akkor elviszi Szabrinának.
5 megjegyzés:

  1. Hola, que pena que sufra tanto.... bonitas fotos.

    VálaszTörlés
  2. Hello from Spain: beautiful pictures. I like the room. Great window. Poor guy ... . Keep in touch

    VálaszTörlés
  3. Olyan édes ez a Máté! És van szíve, manapság ez ritka. De én is kifogtam egy csodálatos emberkét magamnak, talán a többi lány is lesz olyan szerencsés, mint én. Ismét gyönyörű képeket készítettél. Nagyon szurkolok Szabrinának és Máténak ám! Nagyon várom a folytatást!

    VálaszTörlés