2016. augusztus 10., szerda

Esküvő 2.

A polgári szertartást követően a helyi szokásnak megfelelően a vőlegény megjelent a lányos háznál kikérni a menyasszonyt.







Lánykérés után elindultak a Templomba.






Apuka oltárhoz vezette leányát. 











 




Míg a násznép átsétált a lakodalom helyszínére a fiatalok kocsiba pattantak és elszáguldoztak fényképezkedni.





















 











Találkozunk a mulatságon.






12 megjegyzés:

  1. Imádom! Az esküvőt, a fényképeidet, a történetet, mindent!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, neked igazi esküvőről vannak friss élményeid, ezért jó összehasonlítást tudtál tenni. Jó magam is imádom nézegetni is az esküvői fotókat.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. Nekem nagy élvezetet jelentett az előkészület, jól elszórakoztattam magam azzal míg minden apróságot, ruhát és egyéb kelléket elkészítettem. A fotózásról meg nem is beszélve.

      Törlés
  3. Cudowne, wspaniałe zdjęcia! Jestem zachwycona! Para Młoda, Ksiądz, goście weselni - wszyscy fantastycznie ubrani! Samochód, zdjęcia w plenerze, parasolka, cylinder! Piękne!
    Pozdrowienia gorące z Polski!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy örömömre szolgál, hogy tetszik a munkám és a babáim is. Várlak máskor látogatóba.

      Törlés
  4. Nagyon hangulatos az egész! A templom klassz lett és a ruhák is. Biztos sok munka van benne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen volt vele babrálás, de nagyon szeretem csinálni és tényleg olyan jó érzés mikor a visszajelzésekben is látom, hogy tetszik. Sajnos a templom ablakát elfelejtettem megvilágítani, talán akkor jobban látszott volna az üvegfesték hatása. Ez most már ilyen. Várlak a lakodalomba is.

      Törlés
  5. Ez Jó. Néhány képről azt hittem valódi esküvő, mert nem lehetett kivenni a távolság miatt a babákat. Valószínűleg a fény miatt. Nagyon elbabrálhattál ezzel a tereppel és beállítással. Mégis hány óráig készítetted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az az igazság, hogy a fotózás az nem vett túlságosan sok időt igénybe, bár volt amikor mindenki felborult és akkor lehetett az egészet kezdeni elölről. Mégis inkább a kellékek voltak amik hosszabb ideig készültek. Talán egy év is kellett ahhoz, hogy minden elkészüljön. A ruhák és a sok apróság, de nagyon élveztem csinálni. A tisztelendő is kb. egy hét volt, de inkább ott sem a varrás, hanem a hozzá szükséges anyag és ilyesmi igényelte a több időt, mire megtaláltam a megfelelőt. Nagy örömömre szolgál az hogy tetszett.

      Törlés
  6. przepiękne zdjęcia! Pięknie i dokładnie wykonane dioramy! Wspaniały pomysł i wykonanie!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kellemes szavaid. Boldoggá tesz, hogy tetszenek a képeim és a munkám.

      Törlés