2016. augusztus 7., vasárnap

IV. Találkozó

Már szinte hagyománnyá vált, hogy minden év augusztusában találkoznak a lelkes babagyűjtő, illetve babákat kedvelők csapapata. Elmondhatom  részese voltam e kellemes találkozónak.
Már délelőtt egy meseországban találta magát aki  megérkezett. Volt itt minden gyönyörű lakóház, hangulatos medencés terület, és persze rengeteg baba, melyet kedves vendéglátónk Adri nagy ügyességgel és gondoskodással elrendezett nekünk. A résztvevők is elhozták kedvenceiket, ezáltal találkozhattunk ritkaságokkal, különleges és régi kiadású babákkal.

Volt különleges,


 pöttöm


no meg sokkal nagyobb baba is.


 Szinte már az is a hagyomány része, hogy a nagyikat elhozzuk magunkkal.Megcsodálhattunk szépséges apróságokat is.A nap eseménye volt a szépségverseny, a képen nevezettek.


A sok szép jelentkező közül a nyertesek.


A királynő!

Másik kellemes  gondolat egy tombolás játék melynek a fődíja egy meseszép babapáros.


Fődíj.

Nap végén mindenki az élmények mellé egy picike emléket vihetett magával. Köszönöm ezt a kellemes napot, örültem a régi ismerősöknek és annak, hogy megismerhettem új lelkes babákat szerető embereket.

6 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy itt voltál! Képzeld, Suzy imádja a kis beagle kutyust, annyi puszit adott neki! Szuper fotók kerültek fel a blogra! Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aggódom a pici kutyus miatt, nehogy a nagy szeretet közepette baja essen és Suzy megrágja.

   Törlés
 2. Wspaniałe zdjęcia! Piękne wnętrza, rewelacyjne akcesoria, śliczne lalki, cudne kandydatki na królową! Fantastyczny post!
  Pozdrawiam serdecznie!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a látogatást, örömmel tölt el hogy tetszenek a képek.

   Törlés
 3. Nagyon klassz lehetett lányok, sajnálom, hogy nem lehettem ott.
  Gratulálok a három szépségkirálynőnek és nagyon jó ötlet volt a kicsi könyv ajándékba!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg jól éreztük magunkat, és tetszettek az ajándékok. Remélem egyszer sikerül ellátogatnod egy ilyen kellemes napra.

   Törlés