2015. március 1., vasárnap

Kirándulás

Magda jött velünk egy gyönyörű helyre. Mindent megnézett még az utat is ellenőrizte biztosan jó irányba megyünk. 




     

 
























   





10 megjegyzés:

  1. Már vannak hóvirágok? Tök jó! Hol voltatok kirándulni? Jó volt? Imádok kirándulni, remélem hamarosan én is ki tudok mozdulni a szabadba! És ha szerencsém van, a páromat is ki tudom mozdítani a csigaházból, mert eddig ő is szeretett mászkálni. Tavaly viszont rosszul lett a kondi teremben és ott a sok ember közül senki nem jött oda hozzánk, hogy mi van vele, így kirándulni is félt eljönni, mert ha ott rosszul lesz, akkor ott pláne senki sem fog segíteni nekünk/neki.
    Egyébként nagyon édes ez a kötött kabát Magdán!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen már vannak, sőt majdnem a vége felé jár a dolog. Alcsuton van az arborétum és ott jártunk. Nagyon sajnálom ami a pároddal történt és főként, hogy nem segített senki sem. Remélem már jól van.

      Törlés
  2. Már vannak hóvirágok? Tök jó! Hol voltatok kirándulni? Jó volt? Imádok kirándulni, remélem hamarosan én is ki tudok mozdulni a szabadba! És ha szerencsém van, a páromat is ki tudom mozdítani a csigaházból, mert eddig ő is szeretett mászkálni. Tavaly viszont rosszul lett a kondi teremben és ott a sok ember közül senki nem jött oda hozzánk, hogy mi van vele, így kirándulni is félt eljönni, mert ha ott rosszul lesz, akkor ott pláne senki sem fog segíteni nekünk/neki.
    Egyébként nagyon édes ez a kötött kabát Magdán!

    VálaszTörlés
  3. Tündéri, hogy "még az utat is ellenőrizte". :-) Magda igazán csinos ebben a szettben, és a hely is gyönyörű, ahol fotózva lett. Hogyhogy a többiek nem mentek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a kirándulás elsősorban nem a babákról szólt, csak egy hirtelen ötlet volt. Magda kapott lehetőséget rá, gyorsan előkapta a cuccokat és már jött is.

      Törlés
  4. Fantasztikus képek!! Nagyon jó beállítások! Nagyon tetszik minden!
    Azt megkérdezhetem, a csizma és a nadrág melyik készletből valók? Igazán csini ez az összeállítás a profi kötött holmikkal!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nadrág egy zokniból van http://midge5.blogspot.hu/2013/10/zoknibol.html itt már mutattam. A csizma nem tudom milyen készlethez való, mert külön vettem egy piacos oldalon, imádom a cipőket ezért nézegetem és mikor találok kedvemre valót akkor megveszem.

      Törlés
  5. very nice and warm coat! very goos outfit photos!

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű fotók! Kezdek most! üdvözlet.

    VálaszTörlés