2013. október 5., szombat

Kötögetés



A nyitóképen látható pulcsit ismét elkészítettem, csak most zöld színben.  Persze ennek a pulcsinak is van története, mint szerintem mindennek. Miután imádom a Happy Family Midge babáit, talán ez látszik is a nyitó képről, nézegettem a http://www.flickr.com oldalon és ott találtam egy fotót a kedvencemről.
Egy kis történet az ide érkezésükről. Az első Midge teljes meglepetés volt a számomra, mert egy kedves barátnőmtől Fricskamacskától kaptam teljes meglepetésben. Szinte kiugrottam a bőrömből mikor a postás hozta  a csomagot és kibontottam.  A másodikra nagy várakozás után leltem egy aukciós oldalon, mig a harmadik teljesen véletlen nem is tudtam róla, hogy Midge. A baba találkozó előtti este érkezett és hát jött velem a talira, ott tudtam meg, hogy Ő is ebbe a családba tartozik.
A kalandozás után lássuk a pulcsikat. Ilyen az eredeti amibe beleszerettem:


Gyorsan készítettem belőle magamnak. Ezek vannak a nyitóképen is és most ami a legújabb belőle:



Készült még egy lila ruhácska is. Ez mondjuk egy olyan nosztalgia ruha. Mikor évekkel ezelőtt szintén divat volt a kötött ruha, akkor saját magamnak volt egy hasonló fazonú, de színben megegyező ruhám és az ihlette most ezt is.



 Még jó lenne megtanulni, hogy egy sorban hogyan helyezhetem el a képeket.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ruhákat kötöttél! Csinik lettek a babák!

    VálaszTörlés
  2. Imádom a kötött ruháidat! A kis fölsőket szerintem bárki szívesen felvenné, ahogy a miniruhát is. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia

    Üdv a fedélzeten!

    Amikor a képeket beszúrod, és kéri az elrendezést, válaszd a KÉP IGAZÍTÁS:NINCS gombot, és a KÖZEPES méretet. Akkor legalább két képet egymás mellé helyez majd a rendszer. Ha a KICSI képméretet választod, akkor több is elfér egymás mellett.
    Amit még ajánlanék, hogy vedd nagyobbra a betűméretet, hogy könnyebben lehessen olvasni a bejegyzésedet. Ezt nem tudom hol lehet beállítani, még keresem.

    A TERVEZÉS menüpont alatt jelöld be MODUL HOZZÁADÁSA gombot, és keress rá a Rendszeres olvasók modulra, add hozzá az oldaladhoz, akkor mi is fel tudunk iratkozni az olvasóid közé.

    Hú, most hirtelen ennyi, de majd belejössz:-)

    Nagyon helyesek a kötött ruhák, egyébként!!!

    VálaszTörlés
  4. Áh, megvan! A betűméretet az ELRENDEZÉS majd a SABLONTERVEZŐ nél adhatod meg. Az én blogom 16X-ra van beállítva, próbáld ki, neked melyik a jó, attól is függ, mennyi szöveget akarsz majd írni. Ezt csak egyszer kell beállítani.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon köszönöm rám fér a segítség. Igyekszem elsajátítani a részleteket.

    VálaszTörlés