2014. július 25., péntek

Számomra ismeretlenek

Szokásom, hogy barangolok erre arra és most is ez történt mikor rátaláltam két gyönyörűségre, de sajnos számomra teljesen ismeretlenek. Remélem aki ismeri ezeket a babákat az  tud nekem segíteni, hogy kik is ők valójában. Azt sem tudom, hogy milyen méretűek. 

Nekem nagyon, nagyon tetszenek, elfogadnék egyet.






5 megjegyzés:

  1. Szia

    Ezek TONNER babák, Robert Tonner alkotta meg őket. Átlagosan 16 inch magasak. Gyönyörűek, én is rajongok értük, de nagyon sokba kerülnek, nem fogok venni, hacsak meg nem lep valaki vele.

    Oldal linkje:

    http://www.tonnerdoll.com/

    Az első kettőnek nem tudom a nevét, de a harmadikat Kristen Stewart-ról mintázta, aki Bellát játszotta a Twilight sorozatban. Már az összes főszereplőt megmintázták a filmből.

    A gyűjtők különösen kedvelik ezeket a babákat, mert nagyon jól át lehet festeni az arcukat, egész valósághűen. Nekem Edward és Jacob is nagy kedvencem a Tonner sorozatból.

    Egyetlen egyszer láttam az aprodon ilyen babákat, de az eladó elég bunkó módon a megbeszéltek ellenére, eladta másnak a kiválasztott babákat. Nem tudom ki vette meg őket, hova kerültek, de egyszer lesz nekem is:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mennyiért voltak az apródon? Igazából szerintem ha sutyiban rád ígértek, és darabonként akár 4-5 ezer ft is soknak tűnhet az eladónak, a vevőnek meg akkor is bőven megérné. Én is szeretnék majd ... Egyszer

      Törlés
    2. 4000 Ft volt darabja, csak épp akkor nem volt elég pénzem rá. De tudtam, hogy bőven megéri, még ha megtartom magamnak akko

      Törlés
    3. Nekem annyira tetszenek, hogy simán adnék érte annyit.

      Törlés
  2. Nagyon köszönöm a bőséges tájékoztatást. Egyszer tényleg szeretnék a kezembe fogni egy ilyen babát, még nem találkoztam velük. Az első kettő kép amint írod Te sem tudod ki lehet, nekem nagyon tetszik annyira szépnek találom az arcát, és hogy nem az a szokásos kék szemei vannak. Talán sikerül fényt deríteni arra is, hogy ki ő. El hintem a családomban, hogy szeretnék egy ilyet hátha sikerül egy meglepetésként kapni.

    VálaszTörlés