2015. augusztus 6., csütörtök

Mindenféle

Ismét készült egy pár apróság, ami mindig jól jöhet a babák háza táján. 

Akár virág üzlet is lehetne belőle.
 A konyhában is kell egy két hasznos dolog, kosarak, zöldségek, kávéfőző, robotgép, nyitható fedelű szemetes.


Jól jöhet egy kis varrósarok is.


13 megjegyzés:

 1. Wspaniałe akcesoria! Niesamowite drobiazgi dla Barbie!
  Pozdrawiam serdecznie!

  VálaszTörlés
 2. Hű a varrógép nagyon jó! Mi a titka? Látom te is belegázoltál a sorozatgyártásba.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is talán az egyik büszkeségem lett, már egy ideje gondolkodtam a kivitelezésen és most jött el az ideje. Kartonpapírból vágtam ki 4 egyforma elememet és azt ragasztottam össze. Ezt követően festettem és dekoráltam. Gombból van a meghajtója és fülbevaló akasztóból a cérnatartó. Rendes tűt vágtam el és így azért lehet a cérnát befűzni. Egy sörös dobozból készült a fű alatti fém rész.

   Törlés
  2. Igen nálam is működik a sorozatgyártás, most éppen a kosár korszakot élem. Készül mindenféle belőle.

   Törlés
 3. Jaj, de szupi, én is pont a virágüzlet témán gondolkodom már egy ideje, és most remek ötleteket adtál, köszi ezeket a képeket, csodásak!!! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök annak, hogy tetszenek a virágaim. Nekem igazából az orchidea a kedvenc virágom és azzal indítottam, és miután egész jól sikerült, jött a többi ötlet. A kosár készítés van most napirenden és abból is készült egy pici kaspó, ezek számát is szeretném bővíteni, mivel elég kevés kupak van ami megfelelő .cserépnek. Talán csak mi használunk kevés olyan dolgot amin ilyen aprócska kupak van.

   Törlés
  2. Tetszenek a kosaraid nagyon, úgyhogy örülök, hogy ezeket készíted, szívesen látnék még belőlük! Majd esetleg azt is meg tudnád mutatni hogyan készülnek? Kedvem volna nekem is csinálni. :-)
   Már én is rajta vagyok a bútorzat bemutatásáról szóló bejegyzésnek, csak egy kicsit időigényes, de igyekszem vele! ;-)

   Törlés
  3. Nem bonyolult, igyekszem fotót készíteni és akkor felrakom.

   Törlés
  4. Betettem a kosár készítési technikát.

   Törlés
 4. Fantasztikusak ezek a holmik!! Nagyon szuper lett a varrógép, igazán profi, ahogy olvastam, miből raktad össze. És a virágok, papucsok és a kis kanna is kézi gyártmányú? :) puszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira örülök, hogy mindenki talál az apróságok között valamit ami a kedvére való. A papucsok is saját gyártmány, még lyukakat is készítettem rájuk. Amikor találkozunk, elviszem megmutatni. A kanna a színes vödrök és a virág cserép kivételével minden sk. a seprő, ásó, virág polc is.

   Törlés