2017. június 12., hétfő

Táska, táska hátán


Nagyon kedves ismerősömtől kaptam aprócska bőr darabokat, és jött a kérdés számomra,  mit is lehetne velük kezdeni. Aztán jött az ihlet és lelkesen gyártottam a táskákat. Egy egész üzletre való jött össze. Azért becsempésztem egy két darabot ami nem a saját kezem munkája. Remélem a lányok jönnek vásárolni és mindenki talál megfelelőt magának. A végén úgy voltam egy két darabbal, hogy még én is szívesen viselném. 




Egy kettő közelebbről.










17 megjegyzés:

  1. Én mindet tudnám viselni!!! Csodásak egytől-egyig!! Szerintem, a boltos hamar meg fog gazdagodni! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem igazad lesz és a lányok is szívesen járnak ide vásárolni, de ha minden hamar el fogy akkor ismét készíteni kell egy párat. Dicsérő szavaid köszönöm szépen.

      Törlés
  2. Látom nálad is megnyílt a táskabolt. Lopok néhány ötletet ami nálam még nem volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen nagyon remek dolog készíteni ilyen apróságokat. Örülök annak, hogy találsz közte olyat ami ötletet ad.

      Törlés
  3. Szuper ez a táska butik! Még a végén én is kedvet kapok a táskakészítéshez. Bár a bőrrel biztos nehéz bánni, főleg ilyen kicsiben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Merem ajánlani hogy csináld, ha tudsz gyűszűvel dolgozni akkor nem vészes. Sajnos nekem nem megy azzal ezért szurkáltam szét az ujjamat. Ennek ellenére imádtam csinálni.

      Törlés
  4. Pomysł z butikiem i ofertą torebek jest wspaniały! Każda torebka jest piękna i dobrze wyglądałaby także w normalnym rozmiarze!
    Pozdrawiam serdecznie!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszenek a táskáid .
    Láttam, hogy ezt a babát keresed , most akciós is :
    https://www.gyerekjatekok.hu/barbie-karrierista-babak-cukrasz-barbie-104766

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg is néztem, csak kicsit csalódott is vagyok, mert ugyebár ott a képen ahol írtam egy izületes baba van, bizonyára lecserélte a fejét. Jó magam is imádom az izületes babákat, de sokszor gond a donor beszerzése. Köszönöm, hogy gondoltál rám.

      Törlés
  6. Néha a Vaterán még látok 4-5 ezerért MTM babát, de én is nagyon várom , mikor lesz új.Sajnos legutóbb hamar elfogytak ( a szőke göndör és a vörös hajú) ...persze azért sikerült vennem , de ha arra vártam volna , hogy olcsóbb is lesz , akkor lemaradtam volna. Szerintem ez a cukrász nagyon cuki ,majd én is akarok egy ilyen hibridet , de mindig elköltöm a pénzt , mire szemem elé kerül:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony a keret sokszor meghatározó a vágyak elérése szempontjából. Az sem kerülheti el a figyelmünket, hogy van egy két baba, melyből alig kerül a piacra. No meg azt is be kell vállalni, hogy nem mindig azonos a fej és a test színe.Jártam már úgy hogy nem jött össze az elképzelésem mikor megérkezett a donor, aztán m maradt minden a régiben.

      Törlés
  7. Isteniek ezek a táskák, nagyon ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a figyelmedet, és a dicsérő szavakat.

      Törlés