2013. november 27., szerda

Találkozás 4.

Szabrina munka után villamosra pattant és vásárlással töltötte a délutánt. Több üzletet végigjárva megtalálta a számára megfelelő ruhát. Gyorsan útba ejtette a cipőüzletet is, mert a báli ruhához nem talált otthon megfelelőt.


Kicsit megpihent, mert nagyon elfáradt, és azon gondolkodott lehet taxival jobb lenne ezzel a csomaggal hazamenni.




 Már útközben felhívta barátnőjét, jöjjön és nézzék meg a mai beszerzés eredményét.












Nagy beszélgetés következett. Bevallotta barátnőjének, hogy nagyon jól  érzi magát Máté társaságában, már a gondolat is boldoggá teszi, hogy ismét találkozik vele. Sajnos a fiú még nem költözött ide, de már folyamatban van. A munkája még másik városhoz köti, de amint lehetséges költözik és talán többet tudnak együtt lenni.













Holnap még a bál előtt beugrik  a fodrászhoz felfrissíteni a frizuráját.

14 megjegyzés:

  1. Éljen a szabadtéri fotózás!!! :) Nagyon jó képeket készítettél! Most már kíváncsi vagyok az új frizurára, Mátéra és a bálra is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismered az érzést nem kevesen nézték, hogy mit csinálok. Persze egy cseppet sem zavar a dolog.
      Nyilván több kép készült és itthon válogattam belőle. Sok jó lett még.

      Törlés
  2. Nagyon jók a képek! Kíváncsian várom a folytatást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan már hozom.Végül is kész van, csak az előtte levő eseményekre is sort kell keríteni.

      Törlés
  3. Nekem az első kép a csúcs! Imádom, tökéletes! :-) Nagyon szép az a kabát, és a táska is szenzációs! :-) Ilyen Midge-et merrefelé lehet megvenni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Ezt a babát sok helyen lehet kapni, ez éppen a Tesco játékvásárából származik. Ott meg volt az összes a sorozatból. Mondtam is a páromnak jöhetnek sorba haza mindannyian. Még szerencse, hogy Ő is szereti őket. No meg azt ahogy szórakozom velük, illetve készülnek a ruháik.

      Törlés
    2. Nagyon köszönöm az infót, akkor keresek egy Tesco-t, mert múlt pénteken is járt Midge után a párom, de se a Mammut-ban (Budapest) nem hallottak róla, azt se tudták miről van szó egyik játékboltban sem, illetve Auchan-ben sincs semmi, ahová járok, csak az eggyel régebbi fashionista babák.
      A Te párod is jófej lehet, hogy partnered a babás hobbidban, én is szerencsés vagyok ilyen szempontból. Amúgy nagyon szép ruhákat csinálsz, és a történet is tetszik! Várom kíváncsian a folytatást! :-) Az utcai forgatást megnéztem volna élőben! :-)

      Törlés
    3. Még találkoztam ezzel a babákkal a Guliver és Galaxy boltokban is, nekem azért jött jól mert ugyebár ekkor volt 40% kedvezmény, ez m ár elég jelentős azt gondolom.

      Törlés
    4. Köszönöm a segítséget, aranyos vagy! :-) Valahonnan csak sikerül majd beszereznem, jut eszembe... Blaha - Müller szintén semmi... Mondjuk, ezek a babák még nagyon újak nálunk, gondolom még nem terjedtek el, ezért is bíztam a Müllerben, csak ott meg minden jóval drágább,mint máshol. Úgyhogy az biztos, hogy sokat számít egy 40%-os kedvezmény!!! Fúh, ha ott lettem volna a Tesco-ban tuti én is bevásárolok!! :-)

      Törlés
    5. Müller nem a Corvin negyednél van??

      Törlés
    6. Igen, ott is van egy, meg a Blahán az Europeum Bevásárolóközpontban! :-) Közel vannak egymáshoz, 3 villamosmegálló. :-)

      Törlés
  4. Hello from Spain: great photos outside. I like your furniture. I read that Barbie was shopping. She is very trendy. Keep in touch

    VálaszTörlés