2014. február 3., hétfő

Találkozás 11. - csodás hétvége

Máté és Szabrina nagyon sokat beszélgetnek és amennyit csak tudnak találkoznak, de hosszabb időt még nem töltöttek együtt. Máté a korábban tett meghívását szeretné valóra váltani és folyamatosan ostromolja Szabrinát egy kellemes együtt töltött hétvégével. Eljött a pillanat amikor Szabrina elfogadta a meghívást és vonatra szállva egy izgalmas hétvégének néznek elébe. Még nem vallotta be, hogy mennyire jól érzi magát Máté társaságában és imád minden pillanatot amit együtt tudnak tölteni, hiszen még mindig másik városban laknak és csak a telefon az ami minden pillanatban összekötni szerelmüket. Most viszont egy egész hosszú hétvége a rendelkezésükre áll. 


 

Megérkezés után elmentek felderíteni a környéket. Nagyot kirándultak az erdős részen. A jó levegő meg egymás társasága boldoggá tette őket.



 Másnap ismét egy kis erdei kirándulás következett. Szabrina bevallotta Máténak mit érez iránta, és hogy már beszámolt szüleinek megismerkedésükről. Ezt hallgatva Máténak hevesen dobogott a szíve és azt kívánta, hogy ez a hétvége csak sokkal tovább tartana, hogy ne kelljen nélkülözniük egymás társaságát.

























A szerelem széppé varázsolt minden percet, és végre az időjárás is meglepetéssel szolgált, mert leesett a hó és ezt kihasználva egy kis szánkózás és hógolyózás következett.



  


















Kellemesen elfáradtak és már alig várták, hogy a szálloda minden szolgáltatását igénybe véve folytatódjon a kellemes pihenés.














10 megjegyzés:

  1. Már nagyon vártam a folytatást, olyan jó nézni, olvasni! Ezek a képek annyira hangulatosak lettek, hogy szinte hangokat is hallok hozzájuk, például, ahogy Szabrina csizmája kopog a vasút menti köveken... Húh, imádom!! :-) Az a táska is csúcs, meg a ruháik, és a szánkó!!! Hát, nem lehet betelni velük, nagyon ügyes vagy! :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Gyönyörűek a képeid! Olyan élethűek, és nagyszerűek a beállítások! Igaza van Borókának, nem lehet betelni velük!
    A sapik pedig imádnivalóak :)

    VálaszTörlés
  3. Annyira örülök, hogy tetszenek nektek a képek, meg a történet is. Szinte minden saját készítésű, csak a Szabrina táskája és a cipők nem. A hátizsákot kézzel varrtam, műbőr az alapanyag. A sapikat sikerült kiszámolni, hogy a fül része jó helyre kerüljön. Terveim szerint a következő részben a hétvége szállodai részét szeretném megmutatni.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyon tetszett! Szépek a képek, még azt is elfelejti az ember, hogy játékbabákat, és nem igazi embereket lát...
    Csinosak a ruhák is, a fehér sapkákhoz gratulálok, nagyon klasszak lettek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon jól esett a dicséret, mert Te igazán szép ruhákat készítesz.

      Törlés
  5. Hola, que bonitas fotos, me encantan, me gusto su ropa tan abrigadita, es una historia muy romantica, un beso, hasta pronto.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm igazán örülök annak, hogy tetszik.

      Törlés
  6. Hú, nagyon jók lettek a képek! A szánkós képeket egyszerűen imádom! Na meg a ruhák! Alig várom, hogy legyen időm alkotni a babáimnak. Megihlettél :) Én lemaradtam a hóról a tanulás miatt, de sebaj, jövőre is lesz tél :)

    VálaszTörlés
  7. Már nemsokára eljön az az idő is, most más fontosabb a számodra ez teljesen érthető. Drukkolok az államvizsgád miatt. Még az sem biztos, hogy az idén már nem lesz hó amikor már lesz időd és akkor már akcióba tudsz lépni.

    VálaszTörlés