2014. május 30., péntek

Próbálkozás

Még mindig a pasiknál tartok,  lelkesen nekiálltam a ruhatár bővítésének. Ezúttal egy inget hoztam össze, némi kívánni valót hagy maga után a nyak kivitelezése, de úgy gondolom egynek megfelel. Tovább fogok kísérletezni, mert szeretnék valami jó kis öltönyös inget összehozni.  Még egy táskát is alkottam számára.






5 megjegyzés:

  1. Quedaron muy bien, yo quiero una camisa.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper lett az ing és a táska, remekül áll a pasinak! A tatyó műbőrből van? Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a dicséretet! Igen műbőr a minap szétvágtam egy táskámat és elég vékonynak találtam az anyagot ehhez a pici táskához.

      Törlés
  3. Szerintem klassz lett, nagyon jól áll a srácnak!! Kellemes ez a kockás anyag, és a táska is szupi!!! Én is a napokban azon gondolkodom, hogy el kéne kezdeni felruházni a babáim, akár kicsi, akár nagy, fiú, lány... Csak ez időigényes dolog, de most, hogy látom a Tiéd igazán fellelkesít! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a kockás anyag tényleg egy pasi ing volt. Selejtezés során rájöttem, hogy jó anyagú ingek háta tökéletesen jó babaruhának. Ezért levágom a hátát mikor már nem kerül használatba. Számomra nem csak idő szükségeltetik az alkotáshoz, hanem ráhangolódás is, mert amennyiben nincs meg az a bizonyos belső inditatás, akkor nem sikerült jól amit elképzelek.

      Törlés