2014. június 22., vasárnap

Találkozás 14.

Szabrina munka után elment bevásárolni, már szinte minden elfogyott. Túlságosan sokat nem szokott a konyhában tevékenykedni, mivel egyedül lakik inkább rendel néha valami harapni valót. Most viszont már vágyott egy finom sültre.  Megérkezett és éppen szerette volna elpakolni a dolgokat, mikor kopogtak.


Vajon ki lehet az, nem beszéltem meg senkivel semmit. Megyek és kinyitom.

- Te jó ég Édesem mi történt??? 


 

- Gyere beljebb had üdvözöljelek és utána minden részletesen elmesélsz, mert rettenetesen megijesztettél.


- Üljünk le és mesélj!


 -Tudod megbeszéltük, hogy elmegyek a barátaimmal vadászni. Nagyon jól alakultak a dolgok amikor este fel akartam menni a vadász lesre megcsúszott a csizmám és majdnem lezuhantam. Ekkor elkaptam a létra egyik fokát és megrándult a kezem. Sajnos már nem tudtam végig ott maradni a fiúkkal, orvoshoz kellett menni. Most egy pár napig pihentetnem kell még az a nagy szerencse, hogy nem törött el, csak megrándult. Azért nem hívtalak fel, mert tudtam, hogy ideges lennél. Inkább jöttem ahogy tudtam.


- Ó Édesem, annyira sajnálom hogy meg kellett szakítani a programod, azért  örülök egy picit, mert most nálam tudod tölteni a kényszer pihenődet. Hozok inni neked bizonyára szomjas vagy.

 - Igen ez nagyon finom, köszönöm szépen. - Képzeld épp most voltam bevásárolni, hogy készítsek vacsorát. Remélem örülsz ha sütök egy kis husit salátával? 
- Igen köszönöm a meghívásnak. 
- Már indulok is.

- Annyira szexi vagy főzés közben is, hogy nem birok magammal.
 


- Szeretnék még mondani neked valami fontosat.

 
 - Igazán akkor nagyon figyelek.
 - Képzeld megkaptam azt az állást amire múltkor beadtam a pályázatot, úgyhogy már nem sokat kell arra várni, hogy együtt lehessünk..


 - Ez tényleg nagyon jó, már azt hittem sohasem találsz itt munkát és mindig  marad a távolság közöttünk.- Közben elkészült a kaja, már tálalok is. Foglalj helyet az asztalnál. 
 - Kedvesem ez isteni finom, csak nagyon lassan tudok enni így egy kézzel. Remélem türelmes vagy.
 - Ez természetes, sőt ha gondolod még segítek is.


 - Édesem szeretnék én is megbeszélni veled valamit. Kicsit közelebb megyek hozzád és ott elmondom.


 - Van egy meghívásunk a szüleim részéről. Minap beszélgettem Anyukámmal és nagyon kérte mutassalak be. Kíváncsiak arra a fiúra aki rabul ejtette a szívemet. Remélem nem bánod, ha már igent mondtam. Még az időpontot nem beszéltük meg.
 - Igazán boldoggá tesz, hogy így érzel. Szívesen megismerem a szüleid. 
- Rendben akkor már mehetek is mosogatni.

 - Szabrina sajnálom, hogy nem tudok segíteni. Szívesen tenném, hogy előbb végezz.
 - Hamar befejezem és máris mehetünk ......
2 megjegyzés:

  1. A konyha rohadt jó!!! igazi kis csajos, minden megvan, mégsem foglalja el a fél lakást. A sztori is szépen alakul, igazán összeillő kis párosod van! Alig várom a folytatást, remélem a legény gyorsan felépül ;)

    VálaszTörlés
  2. Klassz kis történet! Szuper jók a fotók! Várom a folytatást!

    VálaszTörlés