2014. november 24., hétfő

Kabát

Találtam egy darabka szőrös anyagot és készült belőle egy kabát. A lányok gyorsan felpróbálták. Szerintetek kinek áll a legjobban?






Kicsit közelebbről








Ez egy másik próbálkozás



12 megjegyzés:

  1. Úristen, ez nagyon szuper!!! Gyönyörűek a bundák, és az utolsó képen a kis hölgy, neki cseréltél fejet, ugye? Most, ezen a képen látszik, milyen gyönyörűűűű!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, de ez csak egy bunda, mindenki magára húzta, én meg fotóztam. Imádok babázni ebből is látszik, szeretem öltöztetni őket. Igen az utolsó képen szereplőnek cseréltem fejet, nekem is nagyon tetszik. Még van 3 babám aminek szeretnék új testet. Remélem találok színben megfelelőt nekik.

      Törlés
  2. Great coats, the fur one is very cool, the second one is chic, great job!

    VálaszTörlés
  3. A bunda jól áll mindenkin , és a másik nagyon elegáns , különleges.

    VálaszTörlés
  4. Csinos ez a bunda, nagyon tetszik, nehéz eldönteni kinek is áll a legjobban... Azt hiszem nekem talán Midge-en tetszik a leginkább. Ez a testcserés lány viszont tényleg igazán helyes csajszi! :-)
    Jut eszembe... Hétvégén jártam az Árkád bevásárlóközpontban, és ott volt ilyen kis karácsonyfadísz, amit nálam beszéltünk, a kis gömbök. Nem üzlethelyiségben voltak, hanem a folyosón, ahol karácsonyi bódék, pultok vannak. Ha jól emlékszem azon az emeleten, ahol az Interspar van. 60Ft darabja, tobbféle színben. Tesco-ban is voltam, de ott nem láttam. Lehet, hogy most inkább bevásárlóközpontokban érdemes megnézni. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg talán én is a hétvégén tudok ellátogatni oda, de még annyit kérdeznék a díszekkel kapcsolatban, hogy kb. mekkora egy gömb, mert akkor úgy tudom nézegetni.

      Törlés
    2. Nekem a dobozára az van írva, hogy 25mm, azaz 2,5 cm átmérőjű, de én lemértem a körsablonommal, és ott a 2,4 centi átmérőn is átesett, szóval, majdhogynem 2,3-as. Nem tudom ettől kisebbek is vannak-e, mert az még arányosabb lehetne a babákhoz viszonyítva. Az Árkádban kosárkákban voltak kitéve darabra, de pont ilyen méretűnek tűntek, mint az enyém.

      Törlés
    3. Nagyon nagyon köszönöm az infót, e szerint fogom keresni. Remélem meglelem, mert irtó aranyosak.

      Törlés
  5. Szia! Nagyon édes a kis bunda, amit készítettél! És az az elegáns kabát! Nagyon szuper! Igazi Operabálos cucc mindkettő :) Puszka!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, tudod azért is jó az elismerés, mert nem tanult varró vagyok, csak úgy kísérletezgetek. Szeretek kipróbálni számomra új dolgokat és örülök annak, hogy másoknak is tetszik.

      Törlés
  6. Nagyon elegánsak a kabátok, gratulálok!! A szőrme szerintem is Midge-en mutat a legjobban :) Puszi!

    VálaszTörlés