2016. február 18., csütörtök

Kis fekete ruha

Tényleg úgy gondolom, hogy minden ruhatárba helyet kell foglalnia a kis fekete ruhának, ezért nálunk is készült belőle egy pár. Öltözés közben állapítottam meg, hogy egy azon ruha nem mindenkinek áll jól, remélem sikerült eltalálnom minden lánykához illőt. Szerintetek?



 


Ez a kedvencem.









12 megjegyzés:

  1. Wspaniałe sukienki! Każda lalka, ubrana w Twoje stroje, wygląda pięknie! Mnie też bardzo podoba się sukienka panny Neko. :))) Pozdrawiam ciepło :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy ruha! Minden baba a cég visel ruhát, úgy néz ki szépen! Én is nagyon szeretem a ruha kisasszony Neko. :))) Meleg Üdvözlet :)))

      Törlés
    2. Köszönöm szépen, a Te babáid és ruháid nekem is nagyon tetszenek.

      Törlés
  2. Suknia panny Neko jest oszałamiająco piękna! Dziewczyna prezentuje się wspaniale! Wszystkie Twoje dziewczyny wyglądają doskonale!
    Pozdrawiam serdecznie!

    VálaszTörlés
  3. Mindegyik jó szerintem. Nekem a középső tetszik a hosszú ujjas csipkés. Hány napig ügyködtél a bandának?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a csipke, egy kicsit komoly darab, nekem is tetszik. Pontosan nem tudom, mennyi időt töltöttem vele, mert csak jöttek az ötletek én meg varrtam és csak azon kaptam magam, hogy ilyen sok lett. Még mindig van elképzelésem amit meg szeretnék valósítani. Köszönöm, hogy nálam jártál.

      Törlés
  4. Witaj! Mam zaszczyt Cię poinformować o nominacji do nagrody "Liebster Award". Mam nadzieję, że znajdziesz czas aby wziąć udział w zabawie!
    Szczegóły na moim blogu:
    http://fotoblogolla123.blogspot.com/2016/02/liebster-award-podziekowania-dla.html
    Serdecznie pozdrawiam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Here are the rules:
      1. Thank the person who present you the award and link back to their blog.
      2. Post the award image on your.
      3 Answer 11 questions posted be the presenter (see below)
      4. Nominate 5 blogs with less then 200 followers (or in my case, those you love)
      5. Create 11 questions for the nominees to answer.
      6. List these rules in your post. Inform the people you chose to nominated by leaving a comment on their blog and link them to your post!

      Törlés
    2. Słabo znam język angielski dlatego zasady wzięłam z bloga: april_n_paris.
      Pozdrawiam serdecznie!

      Törlés
  5. Nagyon szépek ezek a ruhák! Nagyon ügyesen megcsináltad őket! Az én kedvenceim a csillogósak, tetszik a variálás, az egyiknek kicsit vastagabb a válla, a másik kapott rózsát a dekoltázsára. És csillognak! Az utolsó képen a ruha nem csillog ugyan, de abszolút tündéri és favorit a nyakával és a hasán lévő csipkevirággal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekeztem változatossá tenni a ruhákat, fazonban, anyagban és egyéb apróságokkal. Ezek szerint sikerült is. Ilyenkor jön rá az ember, hogy milyen sokféle anyag létezik amit a színe köt össze. Keresgéltem a dobozomban és ott találtam ezeket. Köszönöm a dicséretet, örülök annak, hogy elnyerte a tetszésedet.

      Törlés