2016. augusztus 19., péntek

Nászút

A lakodalom után egy kellemes hazai utat választottak a nászút helyszínéül. Természetközeli pihenés, sok sok túrával. Gyönyörű templom és kisvasút, csörgedező patak is volt az úti célok között. 








     









 





























Ezen időszakra esett Lénáéknál a keresztelő  Szabrina és Máté lettek a keresztszülők nagy izgalommal érkeztek a helyszínre.

 Nagy örömmel fogadták őket, sokat beszélgettek, annak ellenére, hogy nem is oly régen találkoztak. 





 

 

Keresztelő után visszatértek a Gyöngyvirág szállodába, hogy tovább élvezhessék a pihenésre szánt időt.  








Unokatestvérek tengerparti nyaralásukról küldtek egy üdvözlő fotót. 



Továbbiakban is nagyon kellemes túrautakat fedeztek fel. 












A Sástónál töltött idő is remekül sikerült, ugyan a kilátóba nem látogattak fel, mert még az esőtől nagyon vizes volt az összes lépcső.  


 Mivel kellemesen felmelegedett az idő, a tó parton napozásra is volt lehetőség. 








Szabrina Lénától kapott egy nagyon szép bikinit rögvest felavatta  és a továbbiakban abban élvezte a kellemes augusztusi napsütést.















12 megjegyzés:

  1. Zdjęcia fantastyczne! Widać, że młodzi są w sobie bardzo zakochani! Piękne plenery! Wymagało to wiele pracy, ale było warto, bo efekt znakomity!
    Pozdrawiam serdecznie!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg gyönyörű ez a táj. A fiatalok is jól érezték magukat, kipihenve térek haza. Köszönöm a látogatásod.

      Törlés
  2. Micsoda szuper képek, ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csodás helyen jártunk, öröm volt fényképezni. Köszönöm a dicséretet.

      Törlés
  3. Igazán mozgalmas nászút volt ez! Kellemesnek tűnik és pihentetőnek, de nem unalmasnak. Főleg az erdei képek, amik feldobták a napom, nagyon szeretek kirándulni! Gyönyörűek a képeid!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon élveztem azt a párnapot amit ezen a szép helyen töltöttünk. Szeretünk kirándulni és így pont megfelelő alkalom volt, hogy magunkkal vittük a fiatalokat is, így tökéletes nászút kerekedett a számukra.

      Törlés
  4. Csodás képek, igazán jó lehetett 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, tényleg remek napokat töltöttünk a Mátrában.

      Törlés
  5. Csodás fotógyűjtemény a nászútról! Szinte látok számukra egy csinos kis fényképalbumot, ahonnan ezeket a képeket boldogan visszanézegetik... :-) Tökéletes, idilli életük van, és Szabrina eszményi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet neked egy jó kis kamerád van nálunk, mert pont arra gondoltam hogy készítsek egy pici albumot. Köszönöm szépen a dicséreted, ez a szerep akit két baba szokott megtestesíteni, mert a kontyocskát nem szedem szét, hanem sikerült egy olyat beszereznem akinek már korábban valaki szétszedte és a sportosabb napokon úgy mutatkozik. Nekem nagyon tetszik ez a páros, a Máténak olyan kedves mosolya van, szinte már ellenállhatatlan.

      Törlés
  6. Elképesztőek a történeteid és a képek! Sugárzik belőle, hogy mennyire szereted ezt csinálni :) Hmm az ifjú pár nagyon szép helyet választott nászútra! És a keresztelő, a hátterek, hát, egyszerűen szuper mindig minden posztod ! Öröm nézegetni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira jó érzés, hogy tetszenek a képeim. A nászút számomra is nagyon szép helyszín Mártrafüred. Nagyon pihentető kiránduló hely. A keresztelő egy gyors látogatás eredményeként történt, mert mikor megérkeztünk akkor Adri ötlete volt, hogy ha elvittem az Atyát és az Apácát igazán lehetne egy keresztelő is. Nagyon jól sikerült egy igazán kellemes délutánt tudtunk együtt tölteni. Örömömre szolgál, ha máskor is meglátogatod a blogomat.

      Törlés