2016. november 10., csütörtök

Teljes a létszám

Teljessé vált a lányok csapata. Szorgalmasan járnak edzésre, szeretnek jógázni, de az igazi kedvenc a balett lett. Most megmutatják hogyan szoktak gyakorolni. 





Gyors átöltözés után következett a balettóra. 
















Csoportos gyakorlat után, egyéni feladatot kaptak. 


















 



9 megjegyzés:

  1. Wspaniałe zdjęcia! Jestem zachwycona! Dziewczyny i balet - świetna sprawa!
    Pozdrawiam serdecznie!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remek érzés, hogy tetszenek a babáim, illetve a ruháik. Nagy gonddal készítettem nekik, mindig mikor jött egy lány készült egy ruha Kivéve az utolsó lánykának a vörösnek már előre el készítettem, tudtam egyszer sikerül beszereznem.

      Törlés
  2. Hihetetlen mennyire jók a ruhák, és hogy a babákat milyen élethűen tudod beállítani....na ez az ami nekem nem megy, nem igazán sikerül a babákat úgy behelyeznem egy-egy szituba, hogy élethűek legyenek....Általában eldőlnek, és ettől kicsit ideges leszek, volt olyan is hogy földhöz csaptam egy babát, a kiscsajom meg odajött és nevetve beállította nekem, majd hozzátette: Ugye tudod, ha tönkreteszed a babámat újat veszel helyette :D :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy gonddal terveztettem, illetve készítettem a ruhákat és tényleg örülök, hogy elnyerte a tetszésed. Néha az is sok időt vesz igénybe mire megfelelő anyagot találok egy egy ruhácskához. Azt meg tényleg jól érzékeled, hogy nem egyszerű ezeket a fényképeket elkészíteni, mert ahogy mondod dőlnek jobbra balra és pont akkor amikor nem számít rá az ember. Persze akkor lehet kezdeni az egészet elölről. Ez esetben a lányok mozgékonysága okozott némi gondot mert van amelyiknek sokkal lazább az ízülete és neheze marad abban a pózban. A végeredmény a fontos.

      Törlés
  3. Nagyon jók lettek a ruhák. Kis tütük. Mini balett cipő. A dominó effektus ismerős. Néha én is vért izzadok, de csak azért is megcsinálom. Jók az életképek. Nekem még késik a vöröske.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Jó kis időtöltés volt mire mindennel elkészültem, a cipőcskéknél keresgéltem miből legyen a megkötőjük, mert minden lecsúszik a lábszárról. Meglátod hozzád is becsönget hamarosan a vöröske. Nekem nagyon megnyerte a lelkemet ez a sorozat, két okból mert maga az arcok is nagyon változatos, no meg a hajlékonyságuk miatt.

      Törlés
  4. Nagyon szépek a fotók és szuperek a ruhák!

    VálaszTörlés