2017. március 3., péntek

Látogatás



Saci meghívta barátnőjét és  egy remek napot töltöttek együtt, este rábeszélte, hogy maradjon éjszakára és még egy napot tudnak egymással  lenni. 



Na jó legyen, kisvártatva hangzott a válasz. 


Remélem jó lesz neked is a pizsamám? Pár napja szereztem be és annyira megtetszett, hogy rögtön kettőt vettem. Hosszú időre biztosítottam magamnak ezt a remek ruhadarabot. Imádom az egybe pizsamát. 



Remek, akkor elteszem a ruhákat.




Nagyon kényelmes, segítek megágyazni. Tudod eddig még nekem nem volt ilyen pizsamám.  Beszerzek majd én is ilyet. 



Egyáltalán nem bántam meg, hogy itt maradtam. 





Hú de régen beszélgettünk ilyen sokat. 

Remélem máskor is meglátogatsz? 




Sikerült beszereznem remek anyagot, ami alkalmas volt arra, hogy a lányoknak készítsek pizsamát. A választásom az egybe pizsamára esett. 






5 megjegyzés:

  1. Nagyon jók lettek a pizsik! Kedves kis történet, szívesen olvastam volna még! Tetszik a hangulatvilágítás is! Nagyon ötletes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a látogatásod, és a kedves szavakat. A pizsik remek ötletnek bizonyult a gyerekek imádják. A lámpa egy pillanatnyi ötlettől vezérel, kifogyott az illatosítóm és abba tettem egy kicsi mécsest. Remekül világít, egy kis színes papírral még a fényét is meg lehet változtatni.

      Törlés
  2. Nekem a szőnyeg is nagyon tetszik! Ilyenkor mindig újabb tárgy kerül a listámra, amit nekem is meg kéne csinálni! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szőnyeg nem az én kezem munkája, nagyon szeretem. Tavaly a babatalálkozó alkalmával kaptam. Világbaba keze munkáját illeti a dicséret.

      Törlés