2017. szeptember 5., kedd

Vendégek és a kereszetelő

A találkozóra készülődve, remek alkalom volt, hogy Daniel és családja látogatást tegyen Máténál és Szabinánál. Mátéék már kora reggel elkezdték a készülődést, mire megjönnek a vendégek minden rendben legyen. Még a gyerekek szobáját is elrendezték.  



Napközben tudták meg, hogy Danielnek  még be kell ugrani az egyetemre, és közben még egy jó kis hajókirándulást is szerveztek a számukra.













 Ezt követően boldog estét töltöttek együtt. 










Meglepetés ajándék a kereszt szülőktől. 



Másnap látogatást tettek Jene és Charles kis családjánál. Nagyon jól érezték magukat. Késő este lett mire ismét itthon töltötték az estét a vendégekkel. 





Következő nap kezdetét vette a nagy családi esemény a Petrov család legkisebb gyermekének Nila keresztelője. Léni és Léna is nagyon izgatott volt, szinte aludni sem tudtak. 

Minden készen áll.




Meghatódott szülők. 



Szertartás.












A szertartás után nagy bulit csaptak. 







Petrov család nem jött üres kézzel a vendégségbe, hoztak remek ajándékokat.  Egy napozó ágy, 



melyet a kapitány úr a jó hangulatú esti  rumozás után birtokba is vett és egész reggelig húzta a lóbőrt. 




Kézzel horgolt gyönyörűséges kicsi ruhácskák, Szabina nagyon örül neki és reméli mihamarabb saját kisbabáját öltöztetheti ezekben a szépségekbe. 


Remek napokat töltöttek együtt. Remélik hogy még többször lehet részük ilyen közös programokban. 




5 megjegyzés:

  1. Öröm nézni ezeket a képeket! Sajnálom hogy nem jut el lányos szülőkhöz, elég jó ötleteket adhatna, hogy lehet a Barbie babát rendeltetès szerűen használni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, de már is eljutott lányos szülőhöz, hiszen nálatok is van, remélem azért megnézi majd még lányos anyuka. Jól lehet szórakozni egy egy esemény kapcsán, mire elkészül minden. A végeredmény meg pompázatos.

      Törlés
  2. Így igaz: pompázatos! Itt is újranéztem, újra csak ámulok-bámulok, milyen magas szinten babáztok!!Gratulálok minden kis tárgyhoz, szobához, ruhához, minden tökéletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ez tényleg egy remek alkalom volt a babázásra. Magam részéről tényleg nehéz eldönteni, melyiket szeretem jobban a gyűjtögetést, ami a birtoklási vágy kielégítése, vagy a kellékek készítése és összerakni egy ilyen hangulatos eseményre. Mindkettő boldoggá teszi a lelkemet.

      Törlés