2015. augusztus 31., hétfő

Kosarak után más...

Nálam nagyon beindult a kosár készítési technika. A fejembe vettem, hogy másra is megpróbálom használni, és ha egyszer valami bemegy akkor azt meg is kell csinálni. Most itt tartok ezzel a dologgal, készül valami de még nem tudom milyen lesz a végeredmény. Annyira foglalkoztat a dolog, hogy máris megmutatom. 









Találtam ezt a bútort és ez adta az ihletet, valami hasonlóra vágyom. 
http://www.rattanaruhaz.hu/webaruhaz/rattan-es-kerti-butorok-rattan-ulogarnitura-7537/rattan-ulogarnitura-cirmos-szines-mindennapok/72479/#webshop


8 megjegyzés:

  1. Rewelacyjny pomysł! Pozdrawiam serdecznie!

    VálaszTörlés
  2. Hű, de jól néz ki!!!!!! Mármint, amit eddig csináltál... Nagyon tetszik, biztos szuper bútor lesz belőle, várom nagyon a végeredményt!! Egyébként készítettem azóta én is ezzel a technikával 3db kosarat, és igazán elégedett vagyok velük, úgyhogy én köszönöm, hogy megmutattad!!! :-) Valóban sok lehetőség van benne, és örülök, hogy folytatod!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügyes vagy, remélem a kosarakat majd láthatjuk nálad is. Most mióta elkezdtem ezt gyártani, mindenkinek ki van adva a feladat, hogy a pékárut csak barna zacskóba tegyék, mert elég sokra van szükségem. Remélem hamar meglesz az alapanyag is, és akkor már csak a kivitelezés marad.

      Törlés
  3. Ez nagyon jó ötlet, bírom, hogy ennyi türelmed van hozzá. Lehet hogy munka után engem is kikapcsolna egy kis papírtekergetés, de most nagyon fáradt vagyok esténként kreatívkodni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen nekem van időm a papírtekergetéshez. Munka és iskola után már el is hiszem, hogy elfáradtál, az is lehet tényleg lazulásnak megfelelő tevékenység.

      Törlés
  4. Nagyon cukik lettek a bútorok, tetszik az ötlet! Lehet, majd én is megpróbálkozok vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, már alig várom az első darab befejezését, de még kell egy keveset tekergetnem hozzá. Elég türelem játék az biztos, de bízom benne, hogy a végeredmény kárpótol érte. Talán tényleg rattan hatása lesz.

      Törlés