2016. április 3., vasárnap

Tavasz lesen

Szabrina régi osztálytársával találkozott, sajnos Máté nem tudta elkísérni mivel fontos feladata volt a munkahelyén, de arra biztatta kedvesét, hogy nélküle is menjen és érezze jól magát, hiszen régen 
nem került sor hosszabb csajos időtöltésre. Közeli erdőséget választották ulticélul. 
Bejárták hegyet, völgyet, kis patakot és a virágos rétet.

Vonattal érkeztek.
A nap sugarai még simát átjutottak a fák ágai között, hiszen még csak ébredezik a természet. 


A vízparton is jól elidőztek. A víz kellemes csobogós hangjával és a madarak énekével kiegészült a természet kórusa.


 

 Bejutottak egy fakitermelő területre is, kellemes frissen vágott gyantás fa illat lengte be az erdő ezen részét. 

Útjuk ismét a patak mellé kanyarodott, remek helynek bizonyult egy kis pihenésre.Megjelent egy jóképű fickó és felajánlotta segít a lányoknak lejönni a magasból.    Megbeszélték, hogy bár nagyon kedves fickó volt, annyira nem szeretnének vele ismét találkozni. Utolsó pihenőt az ibolyás réten töltötték.


Sajnos megfeledkeztek az időről és a vonat nélkülük indult el.


Ezért velünk indultak haza.

6 megjegyzés:

 1. Hello from Spain: Fabulous train. Great pics in outside.I liker their outfits. Keep in touch

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen annyira magával ragadó ez a kis vonat, mely rendszeresen szállít kiránduló gyermekeket. Köszönöm a látogatást.

   Törlés
 2. Jaj de imádom az ibolya illatát! Gyönyörű képeket készítettél, élvezet nézegetni őket! A sztori is kedves, habár megnéztem volna a lányaid arcát, ha az erdőben kellett volna tölteniük az éjszakát :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj de jó, hogy Te is szereted az illatos virágot, mely szerintem a tavasz egyik legkedvesebb virága. Nagy élvezetet jelentett a képek elkészítése és persze a válogatás, melyeket meg mutattam nektek is. A lányok bizonyára összecsinálták volna magukat az éj leple alatt az erdőben, és akkor még az ismeretlen fickó is jól jött volna. Az is biztos, hogy én is nagyon aggódtam volna, hiszen hiányoznának, még a végén egy mókuska befogadta volna a kis csapatot.

   Törlés
 3. Wspaniała opowieść! Dziewczyny są naprawdę piękne i doskonale pozują! Macie tam piękne tereny i plenery! Też uwielbiam zapach fiołków :-)
  Pozdrawiam serdecznie!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A természetjárás nagy kedvencünk és tényleg jó lehetőséget biztosít egy egy jó kép elkészítéséhez. A tavasz kicsi virágai gyönyörűek és nagyon a szemnek és a léleknek egyaránt, az illatukról nem is beszélve. Köszönöm a látogatást.

   Törlés